23/09/2021 23/09/2021 Πέρασαν έξι χρόνια από την ημέρα των εγκαινίων του ορφανοτροφείου της Iεράς Μητροπόλεως Β. Μαδαγασκάρης. Έξι χρόνια από τότε που ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β΄ εγκαινίασε αυτό το σπουδαίο έργο. Σε μια κοινωνία που οι δυσκολίες και οι κίνδυνοι για τα κορίτσια δεσπόζουν, το ορφανοτροφείο είναι μία όαση που...
23 Σεπτεμβρίου, 2021 - 15:55
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2021 - 16:03

Έξι χρόνια από τα εγκαίνια του ορφανοτροφείου στη Β. Μαδαγασκάρη

Διαδώστε:
Έξι χρόνια από τα εγκαίνια του ορφανοτροφείου στη Β. Μαδαγασκάρη

Πέρασαν έξι χρόνια από την ημέρα των εγκαινίων του ορφανοτροφείου της Iεράς Μητροπόλεως Β. Μαδαγασκάρης. Έξι χρόνια από τότε που ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β΄ εγκαινίασε αυτό το σπουδαίο έργο.

Σε μια κοινωνία που οι δυσκολίες και οι κίνδυνοι για τα κορίτσια δεσπόζουν, το ορφανοτροφείο είναι μία όαση που τους προσφέρει ασφάλεια, σιγουριά και αισιοδοξία για το μέλλον, σύμφωνα με την ανάρτηση της Μητροπόλεως.

Αυτό το σπουδαίο έργο είναι κατά κάποιον τρόπο και έργο όλων των φίλων της ιεραποστολής Β. Μαδαγασκάρης, διότι η βοήθεια και η υποστήριξή τους προς τη Μητρόπολη αποτελεί την κινητήριο δύναμη για να συνεχίζει εκείνη το έργο της.

Η Ιερά Μητρόπολη Βορείου Μαδαγασκάρης στην τελευταία της ανάρτηση κάνει έκκληση σε δωρητές για κάλυψη των λειτουργικών εξόδων του ορφανοτροφείου. Συγκεκριμένα, αναφέρει:

Πολύ θα μας βοηθούσαν δωρητές που θα αναλάμβαναν κάτι από τα λειτουργικά έξοδα του ορφανοτροφείου μας, όπως το γάλα για το πρωινό των παιδιών και τα μπισκότα για ένα μήνα. Ακόμα:
– Τον μισθό της νηπιαγωγού ή των δασκάλων για ένα μήνα.
– Την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος του ορφανοτροφείου.
– Τον μισθό της μαγείρισσας.
Για κάθε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 6932673790 π. Παναγιώτης Παπαϊωάννου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων