10/09/2021 10/09/2021 Στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στην Κυψέλη, μετόχι του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στην Αθήνα βρέθηκε χθες, Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, το σκήνωμα του μακαριστού Μητροπολίτη Καμπάλας κυρού Ιωνά λίγο πριν την αναχώρησή του για την Ουγκάντα όπου θα τελεστεί η Εξόδιος ακολουθία και η ταφή του η οποία θα γίνει δημοσία δαπάνη ύστερα από απόφαση της κυβέρνησης...
10 Σεπτεμβρίου, 2021 - 9:01
Τελευταία ενημέρωση: 10/09/2021 - 8:52

Επιμνημόσυνη δέηση στην Αθήνα για τον μακαριστό Καμπάλας

Διαδώστε:
Επιμνημόσυνη δέηση στην Αθήνα για τον μακαριστό Καμπάλας

Στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στην Κυψέλη, μετόχι του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στην Αθήνα βρέθηκε χθες, Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, το σκήνωμα του μακαριστού Μητροπολίτη Καμπάλας κυρού Ιωνά λίγο πριν την αναχώρησή του για την Ουγκάντα όπου θα τελεστεί η Εξόδιος ακολουθία και η ταφή του η οποία θα γίνει δημοσία δαπάνη ύστερα από απόφαση της κυβέρνησης της χώρας.

Μετά τη Θεία Λειτουργία, στην οποία προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Γουινέας κ. Γεώργιος, Πατριαρχικός Εκπρόσωπος στην Αθήνα, εψάλη Επιμνημόσυνη Δέηση. Παρόντες ήταν οι Σεβ. Μητροπολίτες Πτολεμαΐδος κ. Εμμανουήλ, Καμερούν κ. Γρηγόριος, Ζάμπιας και τοποτηρητής Μοζαμβίκης κ. Ιωάννης, μαζί και ουγκαντέζοι Κληρικοί, που παρεπιδημούν στην Ελλάδα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων