30/07/2022 30/07/2022 O Μητροπολίτης Καμπάλας κ. Ιερώνυμος είχε την χαρά να υποδεχθεί χθες, 29 Ιουλίου, τον πνευματικό του αδελφό, Μητροπολίτη Μπουρούντι και Ρουάντας κ. Ιννοκέντιο  στην έδρα της Αρχιεπισκοπής, στη Ναμουνγκόνα της Καμπάλα. Με τις ευλογίες του κ. Ιερωνύμου, ο Μητροπολίτης Μπουρούντι και Ρουάντας κ. Ιννοκέντιος θα ιερουργήσει κατά την Θεία Λειτουργία της Κυριακής στον Καθεδρικό Ναό...
30 Ιουλίου, 2022 - 10:06
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2022 - 10:05

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Μπουρούντι και Ρουάντας στην Καμπάλα

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Μητροπολίτη Μπουρούντι και Ρουάντας στην Καμπάλα

O Μητροπολίτης Καμπάλας κ. Ιερώνυμος είχε την χαρά να υποδεχθεί χθες, 29 Ιουλίου, τον πνευματικό του αδελφό, Μητροπολίτη Μπουρούντι και Ρουάντας κ. Ιννοκέντιο  στην έδρα της Αρχιεπισκοπής, στη Ναμουνγκόνα της Καμπάλα.

Με τις ευλογίες του κ. Ιερωνύμου, ο Μητροπολίτης Μπουρούντι και Ρουάντας κ. Ιννοκέντιος θα ιερουργήσει κατά την Θεία Λειτουργία της Κυριακής στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου στη  Namungoona και, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, όλος ο κόσμος προσκαλείται να ενωθεί μαζί τους, «καθώς δοξάζουμε τον Κύριο την έβδομη Κυριακή του Ματθαίου».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων