13/06/2020 13/06/2020 Στη πρόσφατη περιπέτεια που είχε σε τροχαίο ατύχημα αναφέρθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος, δοξάζοντας τον Θεό για το αίσιο τέλος. “Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν! Μετά από το σοβαρό ατύχημα που είχαμε, εγώ και οι συνεργάτες μου, την περασμένη Κυριακή της Πεντηκοστής, στο οποίο η Χάρη του Αγίου Πνεύματος μας...
13 Ιουνίου, 2020 - 14:12

Επίσκοπος Γκούλου: “Η χάρη του Αγίου Πνεύματος μας προστάτεψε”

Διαδώστε:
Επίσκοπος Γκούλου: “Η χάρη του Αγίου Πνεύματος μας προστάτεψε”

Στη πρόσφατη περιπέτεια που είχε σε τροχαίο ατύχημα αναφέρθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος, δοξάζοντας τον Θεό για το αίσιο τέλος.

“Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν! Μετά από το σοβαρό ατύχημα που είχαμε, εγώ και οι συνεργάτες μου, την περασμένη Κυριακή της Πεντηκοστής, στο οποίο η Χάρη του Αγίου Πνεύματος μας προστάτεψε και βγήκαμε ζωντανοί, επιθυμώ από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω όλους και όλες για τις γεμάτες αγάπη συγκινητικές ευχές σας. Παρακαλώ, συνεχίστε να προσεύχεσθε για την πλήρη ανάρρωσή μας” αναφέρει στην σελίδα της Επισκοπής στο Facebook.

Το ατύχημα είχε γίνει καθώς ο Επίσκοπος ήταν καθ’ οδόν για τον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στην πόλη Γκούλου, μετά τον εορτασμό της Πεντηκοστής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων