06/02/2023 06/02/2023 Επιστολές συμπαράστασης στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και στον Πατριάρχη Αντιοχείας Ιωάννη στέλνει ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρος προκειμένου να τους συμπαρασταθεί για το φονικό χτύπημα του εγκέλαδου που έπληξε περιοχές της ποιμαντικής τους περιφέρειας. Ειδικότερα, ο Προκαθήμενος του Δευτερόθρονου Πατριαρχείου, όπως αναφέρει σχετικό ανακοινωθέν του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, “πληροφορηθείς τις άκρως καταστροφικές συνέπειες του ισχυρού σεισμού...
06 Φεβρουαρίου, 2023 - 20:25
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2023 - 20:35

Επιστολές συμπαράστασης του Πατριάρχη Αλεξανδρείας σε Οικουμενικό Πατριάρχη και στον Πατριάρχη Αντιοχείας

Διαδώστε:
Επιστολές συμπαράστασης του Πατριάρχη Αλεξανδρείας σε Οικουμενικό Πατριάρχη και στον Πατριάρχη Αντιοχείας

Επιστολές συμπαράστασης στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και στον Πατριάρχη Αντιοχείας Ιωάννη στέλνει ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρος προκειμένου να τους συμπαρασταθεί για το φονικό χτύπημα του εγκέλαδου που έπληξε περιοχές της ποιμαντικής τους περιφέρειας.

Ειδικότερα, ο Προκαθήμενος του Δευτερόθρονου Πατριαρχείου, όπως αναφέρει σχετικό ανακοινωθέν του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, “πληροφορηθείς τις άκρως καταστροφικές συνέπειες του ισχυρού σεισμού που έπληξε σήμερα, 6η Φεβρουαρίου 2023 περιοχές της νοτιοανατολικής Τουρκίας και της Συρίας, στερώντας την ζωή σε δεκάδες συνανθρώπων μας, απέστειλε Πατριαρχικά Γράμματα προς την ΑΘΠ τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και την ΑΘΜ τον Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη, εκφράζοντας τις συλλυπητήριες ευχές και την συμπαράστασή Του για το δυσάρεστο αυτό γεγονός”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων