26/12/2021 26/12/2021 Τις πιο θερμές ευχές του απέστειλε κατά την ημέρα των Χριστουγέννων ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρος προς τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, για γρήγορη και ταχεία ανάρρωση, σε επικοινωνία που είχε με το Φανάρι. Να σημειωθεί ότι ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος εξέφρασε τις ευχές του και κατά την ακολουθία της «Εις Φυγήν εις Αίγυπτον...
26 Δεκεμβρίου, 2021 - 15:05
Τελευταία ενημέρωση: 26/12/2021 - 15:42

Ευχές Πατριάρχη Αλεξανδρείας στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Διαδώστε:
Ευχές Πατριάρχη Αλεξανδρείας στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Τις πιο θερμές ευχές του απέστειλε κατά την ημέρα των Χριστουγέννων ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρος προς τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, για γρήγορη και ταχεία ανάρρωση, σε επικοινωνία που είχε με το Φανάρι.

Να σημειωθεί ότι ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος εξέφρασε τις ευχές του και κατά την ακολουθία της «Εις Φυγήν εις Αίγυπτον της Αγίας Οικογένειας» με το βρέφος Ιησού, που εορτάζει και πανηγυρίζει η ιστορική Πατριαρχική Μονή του Αγίου Γεωργίου στο παλαιό Κάϊρο.

Από τη «Ροτόντα» της Ανατολής, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρος εξέφρασε τις ευχές του, παρουσία του Πατριαρχικού Επιτρόπου Καΐρου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μέμφιδος κ. Νικοδήμου, του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Βαβυλώνος κ. Θεοδώρου και του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής π. Δαμασκηνού καθώς και του ιερού κλήρου.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος βρίσκεται νοσηλευόμενος από κορωνοϊό, που περνάει σε ελαφριά μορφή, σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης.

 

Φωτογραφία Αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων