10/11/2020 10/11/2020 Για την πίστη ως πηγή αναγεννητικής δυνάμεως, οντολογικής επανεκκίνησης και σωτηρίας, σύμφωνα με το Ευαγγελικό ανάγνωσμα, μίλησε στην Θεία Λειτουργία που τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ. Παντελεήμων στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου της πρωτεύουσας Μπραζαβίλ την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020, σύμφωνα με το Ευαγγελικό ανάγνωσμα.  Προ του πέρατος της Ευχαριστιακής Συνάξεως...
10 Νοεμβρίου, 2020 - 19:32
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2020 - 18:44

Για την πίστη μίλησε ο Μητροπολίτης Μπραζαβίλ στους πιστούς

Διαδώστε:
Για την πίστη μίλησε ο Μητροπολίτης Μπραζαβίλ στους πιστούς

Για την πίστη ως πηγή αναγεννητικής δυνάμεως, οντολογικής επανεκκίνησης και σωτηρίας, σύμφωνα με το Ευαγγελικό ανάγνωσμα, μίλησε στην Θεία Λειτουργία που τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ. Παντελεήμων στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου της πρωτεύουσας Μπραζαβίλ την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020, σύμφωνα με το Ευαγγελικό ανάγνωσμα. 

Προ του πέρατος της Ευχαριστιακής Συνάξεως -στην οποία μετέχουν έως πενήντα πιστοί Προεδρική Αποφάσει συνεπεία εκτάκτων υγειονομικών μέτρων-, ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε σε Αναγνώστη μέλος της χορωδίας του Ναού, ενώ γονυκλινής μαζί με το εκκλησίασμα ανέπεμψε δέηση για την εξάλειψη της οικουμενικής πανδημίας του Covid-19.

Ακολούθως προήδρευσε πολύωρης συσκέψεως με τα μέλη της Ενοριακής Επιτροπής, πριν αναχωρήσει αεροπορικώς εν μέσω τροπικής καταιγίδας για την έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην συμπρωτεύουσα Pointe-Noire.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων