17/02/2020 17/02/2020 Ιδρύθηκε το 2016 από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής. Έχει Εθνική και Διεθνή εμβέλεια με βασικό πεδίο δράσης τον ανθρωπιστικό, κοινωνικό, πολιτιστικό, πνευματικό και εκπαιδευτικό τομέα. Ο λόγος για το Πνευματικό και Πολιτιστικό Κέντρο “Αλεξανδρινή Πνοή” που ιδρύθηκε όπως προαναφέρθηκε το 2016 στην Αθήνα υπό την αιγίδα του Πατριαρχείου Αλεξάνδρειας και πάσης Αφρικής, με...
17 Φεβρουαρίου, 2020 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2020 - 20:26

Η “Αλεξανδρινή Πνοή” που δίνει “πνοή” σε φιλάνθρωπες δράσεις!

Διαδώστε:
Η “Αλεξανδρινή Πνοή” που δίνει “πνοή” σε φιλάνθρωπες δράσεις!

Ιδρύθηκε το 2016 από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής. Έχει Εθνική και Διεθνή εμβέλεια με βασικό πεδίο δράσης τον ανθρωπιστικό, κοινωνικό, πολιτιστικό, πνευματικό και εκπαιδευτικό τομέα.

Ο λόγος για το Πνευματικό και Πολιτιστικό Κέντρο “Αλεξανδρινή Πνοή” που ιδρύθηκε όπως προαναφέρθηκε το 2016 στην Αθήνα υπό την αιγίδα του Πατριαρχείου Αλεξάνδρειας και πάσης Αφρικής, με στόχο την στήριξη των κοινοτήτων με προέλευση από την Αφρική και των ευάλωτων ομάδων στην πρωτεύουσα.

 

Ποιό είναι το Μετόχι του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας & Πάσης Αφρικής

Το Μετόχι του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας & Πάσης Αφρικής βρίσκεται στην περιοχή της Κυψέλης (Πυθίας 49, Άνω Κυψέλη, Αθήνα). Κατέχει έκταση περίπου 5.500m2, στην οποία υπάρχει ένα σύνολο κτηρίων και εκκλησιών, όπως η κεντρική εκκλησία του Αγίου Αθανασίου. Εκεί βρίσκονται και τα γραφεία του Πατριαρχείου στην Αθήνα.

Σκοπός του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας & Πάσης Αφρικής είναι να συνδράμει στη νέα ελληνική πραγματικότητα προσφέροντας τις κτηριακές εγκαταστάσεις του Μετοχίου του στην Κυψέλη προς όφελος των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής χωρίς διακρίσεις φυλής, θρησκείας ή χρώματος.

Όραμά του είναι ο χώρος αυτός στην καρδιά της Αθήνας να γίνει ένα κέντρο δημιουργίας, εκπαίδευσης, πολιτισμού και αναψυχής, όπου όλοι οι κάτοικοι της περιοχής θα έχουν πρόσβαση σε δράσεις που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής τους και τη θέση τους στην κοινωνία.

Να δώσουν “Πνοή”
Όσοι ενδιαφέρονται να στηρίξουν την “Αλεξανδρινή Πνοή” και να δώσουν “πνοή” στις σπουδαίες φιλάνθρωπες δραστηριότητες της μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2108828610 και 6987079767 ή στο email [email protected]

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων