15/10/2022 15/10/2022 Η μνήμη της Οσίας Παρασκευής της Επιβατινής εορτάστηκε στον ομώνυμο ναό του χωριού Ιντόντι της Ιεράς Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας. Πρόκειται για ένα χωριό στην ευρύτερη περιοχή του Ιεραποστολικού Κέντρου Ιρίνγκας, όπου ο ναός της Αγίας χτίστηκε με δαπάνη της Ιεράς Μητροπόλεως Μολδαβίας και Μπουκοβίνης του Πατριαρχείου Ρουμανίας. Η παρουσία της Μοναχής Ειρήνης στην...
15 Οκτωβρίου, 2022 - 10:32
Τελευταία ενημέρωση: 15/10/2022 - 11:24

Η εορτή της Οσίας Παρασκευής της Επιβατινής στην Ιρίνγκα

Διαδώστε:
Η εορτή της Οσίας Παρασκευής της Επιβατινής στην Ιρίνγκα

Η μνήμη της Οσίας Παρασκευής της Επιβατινής εορτάστηκε στον ομώνυμο ναό του χωριού Ιντόντι της Ιεράς Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας. Πρόκειται για ένα χωριό στην ευρύτερη περιοχή του Ιεραποστολικού Κέντρου Ιρίνγκας, όπου ο ναός της Αγίας χτίστηκε με δαπάνη της Ιεράς Μητροπόλεως Μολδαβίας και Μπουκοβίνης του Πατριαρχείου Ρουμανίας.

Η παρουσία της Μοναχής Ειρήνης στην Ιρίνγκα συνέβαλε στο να γνωρίσουν οι αδελφοί στην Τανζανία τη μορφή της Οσίας και τα θαύματα που επιτελεί.

Κάθε χρόνο η εορτή της Οσίας είναι ένα μεγάλο πανήγυρι για το χωριό Ιντόντι και την Ιερά Επισκοπή Αρούσας. Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια παρακάθισαν στο πανηγυρικό γεύμα, το οποίο ήταν δωρεά της αδελφής Ειρήνης και ευσεβών πιστών από το Ιάσιο της Ρουμανίας με αφορμή την πανήγυρη της Οσίας Παρασκευής.

Διαβάστε ακόμη: Ο Πατριάρχης Ρουμανίας για την Οσία Παρασκευή την Επιβατινή – Έκκληση για ειρήνη σε όλο τον κόσμο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων