07/02/2024 07/02/2024 Η εορτή της Υπαπαντής εορτάστηκε πανηγυρικά στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στην Ιλαλασίμπα Τανζανίας, με τη συμμετοχή των πιστών του χωριού και της ευρύτερης περιοχής. Ο εφημέριος του Ναού, ο π. Ιερώνυμος, διακονεί σε τέσσερεις ενορίες και αναλώνεται με πολύ κόπο και όρεξη στη διακονία των πιστών, στην κατήχηση και στην τέλεση της Θείας Λειτουργίας,...
07 Φεβρουαρίου, 2024 - 19:32
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2024 - 19:24

Η εορτή της Υπαπαντής στην Τανζανία

Διαδώστε:
Η εορτή της Υπαπαντής στην Τανζανία

Η εορτή της Υπαπαντής εορτάστηκε πανηγυρικά στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στην Ιλαλασίμπα Τανζανίας, με τη συμμετοχή των πιστών του χωριού και της ευρύτερης περιοχής.

Ο εφημέριος του Ναού, ο π. Ιερώνυμος, διακονεί σε τέσσερεις ενορίες και αναλώνεται με πολύ κόπο και όρεξη στη διακονία των πιστών, στην κατήχηση και στην τέλεση της Θείας Λειτουργίας, υπό την καθοδήγηση του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθονίκου.

Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία συμμετείχαν, επίσης, και άλλοι ιερείς από τις κοντινές ενορίες. Μετά την απόλυση προσφέρθηκε γεύμα προσφορά:

Ανωνύμου εις μνήμην Γρηγορίας, Παναγιώτου και Μαρίας.
Ανωνύμου εις μνήμην π. Εφραίμ, Νικολάους και Ελένης.

 

Πηγή: ιεραποστολική στέγη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων