13/11/2019 14/11/2019 Στο κέντρο της Αφρικής και στη μακρινή Ουγκάντα τιμήθηκε σήμερα ένας μεγάλος Άγιος της Ορθοδόξου Εκκλησίας, ο Ιερός Χρυσόστομος, στην ενορία που είναι αφιερωμένη σε εκείνον στην περιοχή Luweero (σ.σ. Ουγκάντα). Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καμπάλας Yπέρτιμος και Έξαρχος πάσης Ουγκάντας κ. Ιωνάς, γνωστός φιλέλληνας προέτρεψε τους ενορίτες να συνεχίσουν τη διάδοση...
13 Νοεμβρίου, 2019 - 18:52
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2019 - 8:41

Η εορτή του Ιερού Χρυσοστόμου στο κέντρο της Αφρικής!

Διαδώστε:
Η εορτή του Ιερού Χρυσοστόμου στο κέντρο της Αφρικής!

Στο κέντρο της Αφρικής και στη μακρινή Ουγκάντα τιμήθηκε σήμερα ένας μεγάλος Άγιος της Ορθοδόξου Εκκλησίας, ο Ιερός Χρυσόστομος, στην ενορία που είναι αφιερωμένη σε εκείνον στην περιοχή Luweero (σ.σ. Ουγκάντα).

Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καμπάλας Yπέρτιμος και Έξαρχος πάσης Ουγκάντας κ. Ιωνάς, γνωστός φιλέλληνας προέτρεψε τους ενορίτες να συνεχίσουν τη διάδοση της πραγματικής πίστης σε ολόκληρη την κοινότητα, έτσι ώστε να γίνουν όλοι ενεργά μέλη της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Ακολούθως ευλόγησε τους μαθητές του Ορθοδόξου Δημοτικού Σχολείου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων