01/12/2019 01/12/2019 Είναι το Ορθόδοξο νηπιαγωγείο- πρότυπο στο κέντρο της Αφρικής, είναι ο χώρος που «σφύζει» από Ορθοδοξία και αγάπη. Ο λόγος για το Ορθόδοξο νηπιαγωγείο της Αναστάσεως στην Ανατολική Ουγκάντα όπου διοργανώθηκε χθες η τελετή αποφοίτησης με επικεφαλής τον εφημέριο π. Χρυσόστομο Koolya ο οποίος έπειτα από επικοινωνία του με τους γονείς των παιδιών μερίμνησε για να...
01 Δεκεμβρίου, 2019 - 10:11
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2019 - 11:05

Το Ορθόδοξο νηπιαγωγείο- «πρότυπο» στο κέντρο της… Αφρικής

Διαδώστε:
Το Ορθόδοξο νηπιαγωγείο- «πρότυπο» στο κέντρο της… Αφρικής

Είναι το Ορθόδοξο νηπιαγωγείο- πρότυπο στο κέντρο της Αφρικής, είναι ο χώρος που «σφύζει» από Ορθοδοξία και αγάπη.

Ο λόγος για το Ορθόδοξο νηπιαγωγείο της Αναστάσεως στην Ανατολική Ουγκάντα όπου διοργανώθηκε χθες η τελετή αποφοίτησης με επικεφαλής τον εφημέριο π. Χρυσόστομο Koolya ο οποίος έπειτα από επικοινωνία του με τους γονείς των παιδιών μερίμνησε για να λάβει χώρα η όμορφη δράση.

Στόχος είναι, όπως αναφέρεται και στη σελίδα της Επισκοπής Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντα, η ποιότητα (των ανθρώπων) και όχι η ποσότητα, ενώ τονίζουν τη σημασία όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, «Είθε ο Κύριος να μας δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να διαδίδουμε το αληθινό φως της Ορθοδοξίας και μέσω των εκπαιδευτικών μας ιδρυμάτων» όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Η τελετή αποφοίτησης σκόρπισε χαμόγελα στα παιδιά που ξέχασαν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εκείνα και οι οικογένειές τους και κυρίως τη φτώχεια και την αβεβαιότητα. Έχουν όμως ένα μεγάλο σύμμαχο την Ορθοδοξία και την πίστη στο Θεό.

Επιμέλεια Αντώνης Μακατούνης 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων