15/09/2019 15/09/2019 Συγκίνησε τους πιστούς ο Μητροπολίτης Αξώμης κ. Δανιήλ ο οποίος γονάτισε μπροστά στο Σταυρό κατά τη διάρκεια των λατρευτικών εκδηλώσεων για την εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Φρουμεντίου, στην Αιθιοπική πρωτεύουσα. Χοροστάτησε ο οικείος ποιμενάρχης Σεβασμ. Μητροπολίτης Αξώμης κ. Δανιήλ, ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε στη σημασία της...
15 Σεπτεμβρίου, 2019 - 15:16
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2019 - 15:32

Η εορτή του Τιμίου Σταυρού στη μακρινή Αιθιοπία

Διαδώστε:
Η εορτή του Τιμίου Σταυρού στη μακρινή Αιθιοπία

Συγκίνησε τους πιστούς ο Μητροπολίτης Αξώμης κ. Δανιήλ ο οποίος γονάτισε μπροστά στο Σταυρό κατά τη διάρκεια των λατρευτικών εκδηλώσεων για την εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Φρουμεντίου, στην Αιθιοπική πρωτεύουσα.

Χοροστάτησε ο οικείος ποιμενάρχης Σεβασμ. Μητροπολίτης Αξώμης κ. Δανιήλ, ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε στη σημασία της διαρκούς παρουσίας του Τιμίου Σταυρού στη ζωή και τα έργα των ανθρώπων.

Κατά το τυπικό της Εκκλησίας μας πραγματοποιήθηκε η Τελετή της Υψώσεως και στη συνέχεια μοιράσθηκαν βασιλικοί, αφού το εκκλησίασμα ασπάσθηκε με ευλάβεια τον Σταυρό του Κυρίου.

Ο Σεβασμιώτατος μετέφερε προς όλους τις θερμές πατρικές ευχές και την αγάπη του Αλεξανδρινού Προκαθημένου, Πάπα και Πατριάρχου κ.κ. Θεοδώρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων