21/08/2019 21/08/2019 Ποιμαντική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα στο Γκουλού ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος. Ο Θεοφιλεστατος χοροστάτησε στην Θεία Λειτουργία που τελέστηκε και στη συνέχεια τέλεσε το μνημόσυνο εκλιπόντος ενορίτη ο οποίος κοιμήθηκε πριν λίγο καιρό. Στο κήρυγμά του ο Θεοφιλέστατος τόνισε στη σύζυγο και τα παιδιά του μακαριστού πως η Επισκοπή θα βρίσκεται...
21 Αυγούστου, 2019 - 22:46
Τελευταία ενημέρωση: 21/08/2019 - 22:36

Η Επισκ. Γκούλου αναλαμβάνει τη φροντίδα ορφανού παιδιού

Διαδώστε:
Η Επισκ. Γκούλου αναλαμβάνει τη φροντίδα ορφανού παιδιού

Ποιμαντική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα στο Γκουλού ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος.

Ο Θεοφιλεστατος χοροστάτησε στην Θεία Λειτουργία που τελέστηκε και στη συνέχεια τέλεσε το μνημόσυνο εκλιπόντος ενορίτη ο οποίος κοιμήθηκε πριν λίγο καιρό.

Στο κήρυγμά του ο Θεοφιλέστατος τόνισε στη σύζυγο και τα παιδιά του μακαριστού πως η Επισκοπή θα βρίσκεται πάντα κοντά τους σε όποια υλική βοήθεια χρειαστούν. Επίσης ανακοίνωσε πως η Επισκοπή θα αναλάβει την κάλυψη των εξόδων για την εκπαίδευση του μικρού υιού της οικογένειας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων