15/09/2022 15/09/2022 Η εορτή της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου εορτάστηκε σε όλους τους Ναούς της Ιεράς Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας. Οι πιστοί συγκεντρώθηκαν στις ενορίες τους, για να προσκυνήσουν τον Τίμιο Σταυρό και να ζητήσουν τη χάρη Του για αυτούς και τις οικογένειές τους. Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις Θείες Λειτουργίες στο Ιεραποστολικό...
15 Σεπτεμβρίου, 2022 - 11:42
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2022 - 11:48

Η Ύψωση του Τιμίου Σταυρού στην Τανζανία

Διαδώστε:
Η Ύψωση του Τιμίου Σταυρού στην Τανζανία

Η εορτή της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου εορτάστηκε σε όλους τους Ναούς της Ιεράς Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας. Οι πιστοί συγκεντρώθηκαν στις ενορίες τους, για να προσκυνήσουν τον Τίμιο Σταυρό και να ζητήσουν τη χάρη Του για αυτούς και τις οικογένειές τους.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις Θείες Λειτουργίες στο Ιεραποστολικό Κέντρο στο Κινταμάλι, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μανγκαλάλι και στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Μακονγκάτι, όπου παρατέθηκε και πανηγυρική τράπεζα προσφορά της αδελφής Σταμπουλή Σοφίας εις μνήμην του συζύγου της Χαραλάμπους.

Διαβάστε ακόμη: Ομαδικές βαπτίσεις στην Επισκοπή Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων