09/01/2019 09/01/2019 Η κοπή της Άγιοβασιλόπιτας, της Αδελφότης των Οφφικιάλων του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής «Άπόστολος Μάρκος» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 19.00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου του Μετοχίου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής στην Άνω Κυψέλη, Πυθίας 49 και Κρίσσης 58-60. Μετά την εισήγηση του Προέδρου Άρχοντος Μ. Πρωτεκδίκου,...
09 Ιανουαρίου, 2019 - 8:54

Kοπή της Αγιοβασιλόπιτας των Οφφικιάλων του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας

Διαδώστε:
Kοπή της Αγιοβασιλόπιτας των Οφφικιάλων του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας

Η κοπή της Άγιοβασιλόπιτας, της Αδελφότης των Οφφικιάλων του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής «Άπόστολος Μάρκος» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 19.00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου του Μετοχίου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής στην Άνω Κυψέλη, Πυθίας 49 και Κρίσσης 58-60.

Μετά την εισήγηση του Προέδρου Άρχοντος Μ. Πρωτεκδίκου, Καθηγητού κ. Θεοδώρου Γ. Παναγοπούλου γιά τόν απολογισμό δραστηριότητος της Αδελφότητος, θά όμιλήσει η Αρχόντισσα Διαδασκάλισα του Γένους κυρία Ισμήνη Κριάρη, καθηγήτρια και Πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου με θέμα:
«Ο Στρατής Τσίρκας και ο Ναγκίμπ Μαχφούζ. Δύο ξεχωριστοί συγγραφείς της Αιγύπτου».

Της κοπής θα προηγηθούν επίκαιροι ύμνοι από την Χορωδία του Παντείου Πανεπιστημίου υπό τη διεύθυνση του κυρίου Γιάννη Βρυζάκη.
Η ανωτέρω χορωδία θα αποδώσει Ελληνικά τραγούδια.

Η εκδήλωση θα κλείσει με την καθιερωμένη κοπή της Άγιοβασιλόπιτας από τον εκπρόσωπο του Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β’, Μητροπολίτη Γουϊνέας κ. Γεώργιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων