09/08/2022 09/08/2022 Τη μνήμη των θυμάτων της τουρκικής εισβολής το 1974 στην Κύπρο τίμησε η ομογένεια στο Κέιπ Τάουν της Νοτίου Αφρικής αποτίοντας  φόρο τιμής στους ήρωες.  Του μνημοσύνου προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλής Ελπίδος κ. Σέργιος ο οποίος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου του Κέιπ Τάουν. Ακολούθησε ομιλία για το χρονικό...
09 Αυγούστου, 2022 - 8:50
Τελευταία ενημέρωση: 09/08/2022 - 9:56

Κέιπ Τάουν: Μνημόσυνο για τους πεσόντες της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο

Διαδώστε:
Κέιπ Τάουν: Μνημόσυνο για τους πεσόντες της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο

Τη μνήμη των θυμάτων της τουρκικής εισβολής το 1974 στην Κύπρο τίμησε η ομογένεια στο Κέιπ Τάουν της Νοτίου Αφρικής αποτίοντας  φόρο τιμής στους ήρωες. 

Του μνημοσύνου προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλής Ελπίδος κ. Σέργιος ο οποίος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου του Κέιπ Τάουν.

Ακολούθησε ομιλία για το χρονικό της εισβολής και τη θυσία των ηρώων του ’74.

Στη συνέχεια μετέβησαν στη κοινοτική αίθουσα όπου και προβλήθηκε σχετικό οπτικοακουστικό υλικό. Η όλη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Προξενείο της Κύπρου στο Κέιπ Τάουν και τον Πρόξενο κ. Χαράλαμπο Φιλίππου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων