06/04/2022 06/04/2022 Ο θεμέλιος λίθος για την ανέγερση ναού σε υπαίθριο σχολείο στο Κονγκό τέθηκε από τον Σεβ. Μητροπολίτης Κανάγκας κ. Χαρίτωνα.  Συγκεκριμένα το υπαίθριο σχολείο στην περιοχή Munkamba (Μουνγκαμπά) του Κονγκό με την αγάπη και υποστήριξη του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρεττανίας κ. Νικήτα, σύντομα θα αλλάξει μορφή και θα αποκτήσει και Ιερό Ναό αφιερωμένο...
06 Απριλίου, 2022 - 11:01
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2022 - 11:04

ΚΟΝΓΚΟ: Η θέληση για μάθηση που νικά τις δυσκολίες και ο νέος ναός

Διαδώστε:
ΚΟΝΓΚΟ: Η θέληση για μάθηση που νικά τις δυσκολίες και ο νέος ναός

Ο θεμέλιος λίθος για την ανέγερση ναού σε υπαίθριο σχολείο στο Κονγκό τέθηκε από τον Σεβ. Μητροπολίτης Κανάγκας κ. Χαρίτωνα. 

Συγκεκριμένα το υπαίθριο σχολείο στην περιοχή Munkamba (Μουνγκαμπά) του Κονγκό με την αγάπη και υποστήριξη του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρεττανίας κ. Νικήτα, σύντομα θα αλλάξει μορφή και θα αποκτήσει και Ιερό Ναό αφιερωμένο στην Αγία Αναστασία και στον Άγιο Βλάσιο.

Το γεγονός αυτό έρχεται να δώσει ιδιαίτερη χαρά στους μαθητές και τους διδάσκοντες του υπαίθριου σχολείου το οποίο γίνεται μάρτυρας μέσα από τις εικόνες που βλέπουμε ότι όταν υπάρχει θέληση για μάθηση, όλες οι δυσκολίες κάμπτονται!

Φωτογραφίες: Σελίδα Ιεραποστολικά βήματα στη Δυτική Αφρική 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων