13/06/2022 13/06/2022 Με ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νιγηρίας κ. Αλεξάνδρου, τελέστηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως, στο Λάγος της Νιγηρίας, ιερουργούντος ο Πανoσολ. Αρχμ. π. Κορνήλιος Osuji, συνιερουργούντος του προϊσταμένου του Ναού και γενικού αρχιερατικού επιτρόπου της Μητροπόλεως, πρωτ. π. Ιακώβου Nwaba και του διακόνου π. Κυπριανού Ekeocha. Τον Θείο Λόγο...
13 Ιουνίου, 2022 - 10:52
Τελευταία ενημέρωση: 13/06/2022 - 11:44

Κυριακή της Πεντηκοστής στη Νιγηρία

Διαδώστε:
Κυριακή της Πεντηκοστής στη Νιγηρία

Με ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νιγηρίας κ. Αλεξάνδρου, τελέστηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως, στο Λάγος της Νιγηρίας, ιερουργούντος ο Πανoσολ. Αρχμ. π. Κορνήλιος Osuji, συνιερουργούντος του προϊσταμένου του Ναού και γενικού αρχιερατικού επιτρόπου της Μητροπόλεως, πρωτ. π. Ιακώβου Nwaba και του διακόνου π. Κυπριανού Ekeocha.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Κορνήλιος και αναφέρθηκε στην εορτή της Πεντηκοστής, κατά την οποία τιμάται η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος στους Αποστόλους, αλλά και ότι θεωρείτε η “γενέθλια” ημέρα της Εκκλησίας μας.

Μετά την Θεία Λειτουργία, ακολούθησε ο Εσπερινός της Γονυκλισίας.

Προ της απολύσεως, ο προϊστάμενος π. Ιάκωβος, καλωσόρισε τον π. Κορνήλιος, στην έδρα της Μητροπόλεως και του ευχήθηκε καλή διακονία. Από την πλευρά του, ο π. Κορνήλιος μετέφερε την ευλογία και αγάπη του Σεβασμιωτάτου κ. Αλεξάνδρου και ευχήθηκε στο π. Ιάκωβος καλή δύναμη στο έργο του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων