30/05/2022 30/05/2022 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτης Νιγηρίας κ. Αλεξάνδρου, τελέστηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Nanka της πολιτείας Anambra, στη Νιγηρία, την Κυριακή του Τυφλού. Της Θείας Λειτουργίας προέστη ο Αρχιμανδρίτης π. Κορνήλιος Osuji, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου, και μαζί του συλλειτούργησαν ο προϊστάμενος του Ναού πρωτοπρεβιτερος...
30 Μαΐου, 2022 - 11:45
Τελευταία ενημέρωση: 30/05/2022 - 11:53

Κυριακή του Τυφλού στη Νιγηρία

Διαδώστε:
Κυριακή του Τυφλού στη Νιγηρία

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτης Νιγηρίας κ. Αλεξάνδρου, τελέστηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Nanka της πολιτείας Anambra, στη Νιγηρία, την Κυριακή του Τυφλού.

Της Θείας Λειτουργίας προέστη ο Αρχιμανδρίτης π. Κορνήλιος Osuji, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου, και μαζί του συλλειτούργησαν ο προϊστάμενος του Ναού πρωτοπρεβιτερος π. John Okolo και ο πρωτοπρεσβύτερος π. Στέφανος Okeke, υπεύθυνος της νεολαία της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Κορνήλιος και αναφέρθηκε στο θαύμα της θεραπείας από τον Ιησού, ενός ανθρώπου που είχε γεννηθεί χωρίς το φως του.

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας έγινε η «εγκατάσταση» των νέων εκλεγμένων μελών στην επιτροπή της νεολαίας της Μητροπόλεως, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε η αναγνώριση όσων θα στηρίξουν της επιτροπή των νέων της Μητροπόλεως, στο έργο που καλούνται να φέρουν εις πέρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων