24/05/2024 24/05/2024 Πανηγύρισε με αφορμή την εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης η ενορία του χωριού Κιπέρα της κεντρικής Τανζανίας, του πρώτου χωριού που σύσσωμο ασπάστηκε την Ορθοδοξία πριν από πολλά χρόνια. Μικροί και μεγάλοι προσήλθαν από πολύ νωρίς στην Εκκλησία, ενώ οι γυναίκες του χωριού μερίμνησαν για την προετοιμασία του γεύματος. Στη Θεία Λειτουργία και στη...
24 Μαΐου, 2024 - 11:04
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2024 - 10:44

Λιτανεία της Εικόνας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο χωριό Κιπέρα της κεντρικής Τανζανίας

Διαδώστε:
Λιτανεία της Εικόνας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο χωριό Κιπέρα της κεντρικής Τανζανίας

Πανηγύρισε με αφορμή την εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης η ενορία του χωριού Κιπέρα της κεντρικής Τανζανίας, του πρώτου χωριού που σύσσωμο ασπάστηκε την Ορθοδοξία πριν από πολλά χρόνια. Μικροί και μεγάλοι προσήλθαν από πολύ νωρίς στην Εκκλησία, ενώ οι γυναίκες του χωριού μερίμνησαν για την προετοιμασία του γεύματος. Στη Θεία Λειτουργία και στη λιτανεία συμμετείχαν όλοι ψάλλοντας τους αναστάσιμους ύμνους!

Μετά την απόλυση της Θείας Λειτουργίας παρατέθηκε γεύμα προσφορά του Νηπιαγωγείου Βροντούς Πιερίας. Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου μάζεψαν αυτά τα χρήματα, για να στείλουν μία μικρή βοήθεια στα παιδάκια της Αφρικής. Η συμβολική αυτή πράξη τους συγκίνησε όλους θυμίζοντας πως η εποχή μας έχει ανάγκη από αυτή την παιδική αθωότητα και την αγάπη προς πάντας, η οποία δυστυχώς λείπει από τη ζωή.

 

Πηγή: ιεραποστολική στέγη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων