03/11/2023 03/11/2023 Με την ευλογία του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου, πραγματοποιήθηκε Ιερατική Σύναξη την Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού Μπουκόμπας στην Ιερά Επισκοπή Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας υπό την προεδρία του Επισκόπου κ. Χρυσοστόμου. Προηγουμένως τελέσθηκε Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Επισκόπου και στη συνέχεια ξεκίνησε η Σύναξη. Μετά το καλωσόρισμα...
03 Νοεμβρίου, 2023 - 10:23
Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2023 - 10:03

Με το σύνθημα “Ομόνοια-Συνεργασία-Ειρήνη” συνεχίζεται το Ιεραποστολικό έργο στη Μπουκόμπα

Διαδώστε:
Με το σύνθημα “Ομόνοια-Συνεργασία-Ειρήνη” συνεχίζεται το Ιεραποστολικό έργο στη Μπουκόμπα

Με την ευλογία του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου, πραγματοποιήθηκε Ιερατική Σύναξη την Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού Μπουκόμπας στην Ιερά Επισκοπή Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας υπό την προεδρία του Επισκόπου κ. Χρυσοστόμου.

Προηγουμένως τελέσθηκε Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Επισκόπου και στη συνέχεια ξεκίνησε η Σύναξη.

Μετά το καλωσόρισμα από τον Επίσκοπο και τις ανακοινώσεις έγιναν τέσσερεις εισηγήσεις. Η πρώτη από τον Επίσκοπο κ. Χρυσόστομος είχε θέμα: “Η ενότητα της Εκκλησίας στη Θεία Ευχαριστία”.

Διαβάστε ΕΔΩ την εισήγηση του Επισκόπου Μπουκόμπας 

Η δεύτερη με τίτλο: “Η ενότητα της Εκκλησίας στο πρόσωπο του Επισκόπου” πραγματοποιήθηκε από τον π. Θεόδωρο Καγιούγκι. Η τρίτη με θέμα: “Ενημέρωση των Ιερέων για θέματα της Επισκοπής” από τον π. Παύλο Καγκόμα και η τέταρτη με θέμα: “Ενημέρωση για το Ταμείο Ιερέων” από τον π. Καλλίνικο Ρουεγιεμάμου.

Τις εισηγήσεις παρακολούθησαν και οι Ιεροσπουδαστές της Ιερατικής Σχολής “ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΜΑΡΚΟΣ”. Ακολούθησε συζήτηση με την συμμετοχή όλων των Ιερέων με τελικό συμπέρασμα “ΟΜΟΝΟΙΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ”.

Η αποφασιστική αυτή Σύναξη έληξε με κοινή τράπεζα και πνεύμα ελπίδος, ειρήνης και της εν Χριστώ αγάπης, για την συνέχιση της Ιεραποστολής της Επισκοπής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων