12/01/2021 12/01/2021 Την πρώτη του Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου Namungoona, αφού ανάρρωσε μετά από ένα μήνα μάχης με τον κορωνοϊό, τέλεσε με τη χάρη του Θεού ο Επίσκοπος Συλβέστρος Κισίτου στην Επισκοπή Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας. Μάλιστα, μετά την εμπειρία του σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και ερχόμενος αντιμέτωπος με τον θάνατο, θεώρησε σωστό να...
12 Ιανουαρίου, 2021 - 20:40
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2021 - 20:41

«Να είστε προσεκτικοί με τον Covid-19»

Διαδώστε:
«Να είστε προσεκτικοί με τον Covid-19»

Την πρώτη του Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου Namungoona, αφού ανάρρωσε μετά από ένα μήνα μάχης με τον κορωνοϊό, τέλεσε με τη χάρη του Θεού ο Επίσκοπος Συλβέστρος Κισίτου στην Επισκοπή Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας.

Μάλιστα, μετά την εμπειρία του σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και ερχόμενος αντιμέτωπος με τον θάνατο, θεώρησε σωστό να εφιστήσει την προσοχή όλων να είναι πιο προσεκτικοί με τον ιό, ενώ απευθύνθηκε και στην κυβέρνηση, προτρέποντάς την να λάβει τα απαραίτητα μέτρα και να παράσχει τον απαραίτητο εξοπλισμό όχι μόνο στα κρατικά νοσοκομεία, αλλά και σε άλλες, ιδιωτικές δομές, ώστε να σωθούν ζωές και μάλιστα με κόστος, που να μπορεί ο καθένας να πληρώσει.

Στην πρώτη του λειτουργία μετά την περιπέτεια της υγείας του παραβρέθηκε και ο υποψήφιος για την Προεδρία της χώρας, Kyagulanyi Robert Ssentamu, τον οποίο ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος καλωσόρισε με τον εξής τρόπο: «Η Εκκλησία ως μητέρα καλωσορίζει και προσεύχεται για όλους».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων