12/07/2019 12/07/2019 Η σελίδα «Ιεραποστολή στην Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης» στο κοινωνικό δίκτυο Facebook, δημοσιεύει επίκαιρο κείμενο υπό τον τίτλο «ΕΝΑ ΣΑΚΙ ΑΓΑΠΗ»:   «Ένα σακί αγάπη! Δεν πρόκειται για έκφραση, ούτε για αλληγορία, μήτε γέμισε άυλη αγάπη λόγο της ζωγραφιστής καρδίας που λανσάρει η εταιρία παραγωγής. Παρά είναι γεμάτο υλική αγάπη, κόκκους που εμείς μπορεί...
12 Ιουλίου, 2019 - 17:19
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2019 - 17:24

Νότιος Μαδαγασκάρη: «Ένα σακί αγάπη!»

Διαδώστε:
Νότιος Μαδαγασκάρη: «Ένα σακί αγάπη!»

Η σελίδα «Ιεραποστολή στην Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης» στο κοινωνικό δίκτυο Facebook, δημοσιεύει επίκαιρο κείμενο υπό τον τίτλο «ΕΝΑ ΣΑΚΙ ΑΓΑΠΗ»:

 

«Ένα σακί αγάπη! Δεν πρόκειται για έκφραση, ούτε για αλληγορία, μήτε γέμισε άυλη αγάπη λόγο της ζωγραφιστής καρδίας που λανσάρει η εταιρία παραγωγής.

Παρά είναι γεμάτο υλική αγάπη, κόκκους που εμείς μπορεί να τους πετάμε ή να τους θεωρούμε βαρετή γαρνιτούρα, ο κόσμος όμως στη Νότιο Μαδαγασκάρη σαλιώνει την άκρη του δαχτύλου, ούτως ώστε να μη μείνει σπυρί κολλημένο πάνω στα ραγισμένα πήλινα πιάτα.

Κι αφού εξαντλήσει τα λίγα γραμμάρια που αντιστοιχούν στην ημερήσια μερίδα, κάνει το σταυρό του λέγοντας «misaorta», ευχαριστώ!

Ένα ευχαριστώ, που φτάνει πρώτα σ’ εσάς, διότι προσφέρεται καθημερινώς ένα σπουδαίο δώρο.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων