18/08/2022 18/08/2022 Τις ευχές του προς το νέο Πρόεδρο της Κένυας, Ουίλιαμ Ρούτο, ο οποίος επικράτησε στην εκλογική αναμέτρηση της Δευτέρας έστειλε ο Μητροπολίτης Ζιμπάμπουε κ. Σεραφείμ.  Αναλυτικά έγραψε: Προσευχόμαστε κάθε καλό στον νέο εκλεγμένο Πρόεδρο της Κένυας Hon. Mr. William Ruto για το καλό του Λαού της Κένυας και της Αφρικής. Με τα χαιρετίσματά μου +ο...
18 Αυγούστου, 2022 - 12:42
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2022 - 12:46

Ο Μητροπολίτης Ζιμπάμπουε για την εκλογή νέου Προέδρου στην Κένυα

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ζιμπάμπουε για την εκλογή νέου Προέδρου στην Κένυα

Τις ευχές του προς το νέο Πρόεδρο της Κένυας, Ουίλιαμ Ρούτο, ο οποίος επικράτησε στην εκλογική αναμέτρηση της Δευτέρας έστειλε ο Μητροπολίτης Ζιμπάμπουε κ. Σεραφείμ. 

Αναλυτικά έγραψε:

Προσευχόμαστε κάθε καλό στον νέο εκλεγμένο Πρόεδρο της Κένυας Hon. Mr. William Ruto για το καλό του Λαού της Κένυας και της Αφρικής. Με τα χαιρετίσματά μου

+ο Ζιμπάμπουε Σεραφείμ

Ο 55χρονος είχε καταστήσει τις ταξικές διαιρέσεις της Κένυας το επίκεντρο της εκστρατείας του για να γίνει ο πέμπτος πρόεδρος της Κένυας, υποσχόμενος να ανταμείψει όσους προέρχονται από τα χαμηλά εισοδήματα και να περιφρονήσει τις πολιτικές δυναστείες της Κένυας.

Ο κ. Ρούτο, που θεωρείτο από αρκετούς αουτσάιντερ σε αυτές τις εκλογές, έγινε έτσι τη Δευτέρα ο εκλεγμένος πέμπτος πρόεδρος της Κένυας αφότου η χώρα απέκτησε την ανεξαρτησία της, το 1963.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων