27/05/2020 27/05/2020 Οι «φίλοι Ιεραποστολής Β. Μαδαγασκάρης» δημοσίευσαν φωτογραφίες του ναού της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος, ο οποίος ενδέχεται να ολοκληρωθεί σύντομα. Οι ίδιοι νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ανδαναρίβο και Βορείου Μαδαγασκάρης κ. Ιγνάτιο για την αμέριστη συμπαράσταση, αλλά και το πείσμα του, παρά τις δυσκολίες! Η ανάρτηση που έκαναν, η οποία συνοδεύεται από...
27 Μαΐου, 2020 - 17:07
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2020 - 18:49

Ολοκληρώνεται ο ναός της Αγίας Φωτεινής στη Μαδαγασκάρη

Διαδώστε:
Ολοκληρώνεται ο ναός της Αγίας Φωτεινής στη Μαδαγασκάρη

Οι «φίλοι Ιεραποστολής Β. Μαδαγασκάρης» δημοσίευσαν φωτογραφίες του ναού της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος, ο οποίος ενδέχεται να ολοκληρωθεί σύντομα. Οι ίδιοι νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ανδαναρίβο και Βορείου Μαδαγασκάρης κ. Ιγνάτιο για την αμέριστη συμπαράσταση, αλλά και το πείσμα του, παρά τις δυσκολίες!

Η ανάρτηση που έκαναν, η οποία συνοδεύεται από τις φωτογραφίες που θα δείτε, έχει ως εξής:

«Παρά τις μεγάλες δυσκολίες, που πάντα αντιμετωπίζουμε στη δημιουργία ενός έργου, τώρα τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα λόγω της πανδημίας του covid19. Όμως, με την ευλογία του Κυρίου μας, την δική σας βοήθεια και το πείσμα, κόντρα σε όλες αντιξοότητες, του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ιγνατίου, άλλος ένας ιερός ναός πλησιάζει στην ολοκλήρωση του. Σύντομα ο ιερός ναός της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος θα δοθεί στους πιστούς προς δόξαν Θεού και αγαλλίαση των χριστιανών».

Οι φίλοι της ιεραποστολής Β. Μαδαγασκάρης, ο «Άγιος Ζωτικός ο ορφανοτρόφος», ιδρύθηκε από τον ιερέα ιεραπόστολο πατέρα Παναγιώτη Παπαϊωάννου, με σκοπό να στηρίξει το έργο της Ιεράς Μητρόπολης Β. Μαδαγασκάρης και κυρίως το έργο παροχής βοήθειας σε ορφανά και φτωχά παιδιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων