21/05/2022 21/05/2022 Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία της εορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στο Κάιρο προεξάρχει αυτή την ώρα ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β’. Χθες το απόγευμα, ο Μακαριώτατος χοροστάτησε στον Μέγα Πατριαρχικό εσπερινό εις μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον ίδιο ναό, του οποίου τα θυρανοίξια...
21 Μαΐου, 2022 - 11:02
Τελευταία ενημέρωση: 21/05/2022 - 13:18

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Κάιρο

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Κάιρο

Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία της εορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στο Κάιρο προεξάρχει αυτή την ώρα ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β’.

Χθες το απόγευμα, ο Μακαριώτατος χοροστάτησε στον Μέγα Πατριαρχικό εσπερινό εις μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον ίδιο ναό, του οποίου τα θυρανοίξια τελέστηκαν το 2019 και ο οποίος αποτελεί το καύχημα των ομογενών μας στην Αίγυπτο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων