29/03/2019 29/03/2019 “Αυτό το βράδυ ζήτησα καθοδήγηση και την προστασία για την οικογένειά μου και τη χώρα μας” έγραψε ο πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής Σίριλ Ραμαφόζα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Ορθόδοξη Εκκλησία στο Γκέρμιστον. Τον Νοτιοαφρικανό πρόεδρο υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννουπόλεως και Πρετορίας κ. Δαμασκηνός, Yπέρτιμος και Έξαρχος...
29 Μαρτίου, 2019 - 14:09
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2019 - 14:30

Ο πρόεδρος της Ν. Αφρικής προσεύχεται σε Ορθόδοξο Ναό

Διαδώστε:
Ο πρόεδρος της Ν. Αφρικής προσεύχεται σε Ορθόδοξο Ναό

“Αυτό το βράδυ ζήτησα καθοδήγηση και την προστασία για την οικογένειά μου και τη χώρα μας” έγραψε ο πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής Σίριλ Ραμαφόζα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Ορθόδοξη Εκκλησία στο Γκέρμιστον.

Τον Νοτιοαφρικανό πρόεδρο υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννουπόλεως και Πρετορίας κ. Δαμασκηνός, Yπέρτιμος και Έξαρχος πάσης Ν.Αφρικής, του Πατριαρχείου της Αλεξανδρείας.

Ο κ. Ραμαφόζα άναψε ένα κερί, προσευχήθηκε και ξεναγήθηκε στον ναό.

Ο Πρόεδρος της Νότιας Αφρικής έγραψε στο μάλιστα στο twitter ότι είναι σύνηθες να ανάβει κανείς ένα κερί όταν μπαίνει σε μια ορθόδοξη εκκλησία, προκειμένου να λάβει ευλογία.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης έδωσε στον πρόεδρο της Νοτίου Αφρικής μια εικόνα της Παναγίας.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων