09/06/2019 09/06/2019 Πιστοποιητικά και διπλώματα στη Θεολογία έλαβαν εννέα μαθητές χθες στην Ορθόδοξη Πατριαρχική Σχολή «Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Μακάριος Γ΄» στο Ναϊρόμπι στην Κένυα. Κατά τη διάρκεια της ιστορικής εκδήλωσης αποφοίτησης, με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κένυας Ναϊρόμπι, Yπέρτιμο και Έξαρχο Κένυας κ. Μακάριο, οι 9 μαθητές του τμήματος Θεολογίας έλαβαν, όπως προαναφέρθηκε, τα διπλώματα τους στη Θεολογία και προετοιμάστηκαν, μέσω...
09 Ιουνίου, 2019 - 12:26
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2019 - 12:29

Οι εννέα απόφοιτοι της Θεολογικής Σχολής στη μακρινή Κένυα

Διαδώστε:
Οι εννέα απόφοιτοι της Θεολογικής Σχολής στη μακρινή Κένυα

Πιστοποιητικά και διπλώματα στη Θεολογία έλαβαν εννέα μαθητές χθες στην Ορθόδοξη Πατριαρχική Σχολή «Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Μακάριος Γ΄» στο Ναϊρόμπι στην Κένυα.
Κατά τη διάρκεια της ιστορικής εκδήλωσης αποφοίτησης, με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κένυας Ναϊρόμπι, Yπέρτιμο και Έξαρχο Κένυας κ. Μακάριο, οι 9 μαθητές του τμήματος Θεολογίας έλαβαν, όπως προαναφέρθηκε, τα διπλώματα τους στη Θεολογία και προετοιμάστηκαν, μέσω της γνώσης, για να διαδώσουν το μήνυμα του Κυρίου και σωτήρα Ιησού Χριστού στις αντίστοιχες επισκοπές τους.  Παρόντες για να δουν από κοντά τους επιτυχόντες ήταν οι επίτιμοι πρόξενοι στην Κένυα από την Ελλάδα, τη Ρωσία, την Αίγυπτο, την Κύπρο και την Ουγκάντα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων