08/05/2024 08/05/2024 Με τη χάρη και την ευλογία του Θεού τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία του Πάσχα στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στο Λουγκουζί της Ουγκάντας που αποτελεί Ιεραποστολική προσπάθεια της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής. Ο εφημέριος του Ιερού Ναού π. Γεώργιος Νυόμπι τέλεσε την ακολουθία το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, ενώ πλήθος πιστών προσήλθαν...
08 Μαΐου, 2024 - 10:13
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2024 - 10:26

Πάσχα 2024 στο Λουγκουζί της Ουγκάντας

Διαδώστε:
Πάσχα 2024 στο Λουγκουζί της Ουγκάντας

Με τη χάρη και την ευλογία του Θεού τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία του Πάσχα στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στο Λουγκουζί της Ουγκάντας που αποτελεί Ιεραποστολική προσπάθεια της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής.

Ο εφημέριος του Ιερού Ναού π. Γεώργιος Νυόμπι τέλεσε την ακολουθία το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, ενώ πλήθος πιστών προσήλθαν στην εκκλησία προκειμένου να εορτάσουν την Μεγάλη εορτή .Μετά το πέρας της ακολουθίας προσήλθαν στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας.

Την επόμενη μέρα Κυριακή του Πάσχα ετοιμάσθηκε το πασχαλινό φαγητό και οι πιστοί έφαγαν όλοι μαζί βιώνοντας τη χαρά της Αναστάσεως .Ο Θεός να ευλογεί όλους τους πιστούς του Λουγκουζί και τον π.Γεώργιο αλλά και όλους τους Έλληνες που βοηθούν με κάθε υλικό και πνευματικό τρόπο την υπόθεση της Ιεραποστολής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων