14/09/2021 14/09/2021 Με την Ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Νιγηρίας κ. Αλεξάνδρου, ο Πανοσ. Αρχιμ. π. Κορνήλιος Osuji, ο οποίος μάλιστα ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ελλάδα το περασμένο έτος, τέλεσε τη βάπτιση πέντε παιδιών και την επόμενη ημέρα την Θεία Λειτουργία, σε σπίτι ορθοδόξων, όπου προσωρινά στεγάζεται η Εκκλησίας της ορθόδοξης κοινότητας, στην πρωτεύουσα της Νιγηρίας, την...
14 Σεπτεμβρίου, 2021 - 10:42
Τελευταία ενημέρωση: 14/09/2021 - 10:45

Πέντε παιδιά βαπτίστηκαν στη Νιγηρία

Διαδώστε:
Πέντε παιδιά βαπτίστηκαν στη Νιγηρία

Με την Ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Νιγηρίας κ. Αλεξάνδρου, ο Πανοσ. Αρχιμ. π. Κορνήλιος Osuji, ο οποίος μάλιστα ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ελλάδα το περασμένο έτος, τέλεσε τη βάπτιση πέντε παιδιών και την επόμενη ημέρα την Θεία Λειτουργία, σε σπίτι ορθοδόξων, όπου προσωρινά στεγάζεται η Εκκλησίας της ορθόδοξης κοινότητας, στην πρωτεύουσα της Νιγηρίας, την Αμπούτζα.

Η ενορία, αποτελούμενη από λιγοστά μέχρι στιγμής Ορθόδοξα μέλη που συνεχώς αυξάνονται, είναι αφιερωμένη στον Άγιο Απόστολο Ανδρέα τον Πρωτόκλητο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων