03/06/2020 03/06/2020 Εκεί που τίποτα δεν είναι δεδομένο και οι συνθήκες είναι πολύ σκληρές, ένα ζευγάρι παπούτσια κι ένα νέο ρούχο μπορούν να σκορπίσουν χαμόγελα ευτυχίας. Ο Μητροπολίτης Κανάγκας κ. Θεοδόσιος συνεχίζοντας το ιεραποστολικό του έργο στην καρδιά της Αφρικής μοίρασε σε φτωχά και υποσιτισμένα παιδιά που διαμένουν σε Ίδρυμα ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια. Τα πακέτα αγάπης...
03 Ιουνίου, 2020 - 8:57
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2020 - 11:14

Προσφορές από Ελλάδα σκόρπισαν χαμόγελα στην Αφρική

Διαδώστε:
Προσφορές από Ελλάδα σκόρπισαν χαμόγελα στην Αφρική

Εκεί που τίποτα δεν είναι δεδομένο και οι συνθήκες είναι πολύ σκληρές, ένα ζευγάρι παπούτσια κι ένα νέο ρούχο μπορούν να σκορπίσουν χαμόγελα ευτυχίας.
Ο Μητροπολίτης Κανάγκας κ. Θεοδόσιος συνεχίζοντας το ιεραποστολικό του έργο στην καρδιά της Αφρικής μοίρασε σε φτωχά και υποσιτισμένα παιδιά που διαμένουν σε Ίδρυμα ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια. Τα πακέτα αγάπης ήταν προσφορές από την Ελλάδα και ειδικότερα από τη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε τη συγκινητική ανάρτηση του Μητροπολίτη Κανάγκας στο Facebook

Για άλλη μία φορά σήμερα σκορπίσαμε χαρά, αγάπη και χαμόγελα σε ταλαιπωρημένα, φτωχά και υποσιτισμένα παιδιά σε Ίδρυμα της Κανάγκα. Την πρώτη φορά τους προσφέραμε τρόφιμα. Αυτή τη φορά ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια. Προσφέραμε αυτά που μας πρόσφερε ο κόσμος της Θεσσαλονίκης μέσα από τον σύλλογο εξωτερικής ιεραποστολής. Σε λίγο καιρό θα σκορπίσαμε χαμόγελα από την αγάπη του κόσμου της Πάτρας και του Αγρινίου. Σας ευχαριστούμε όλους. Ο Θεός να σας ευλογεί. Τα δικά σας παιδιά να μη στερούνται τίποτα και να χαίρονται μέσα στην Αγία μας Εκκλησία. Να σας ανταποδίδει ο Θεός ότι προσφέρετε στην ιεραποστολική Μητρόπολη μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων