31/10/2020 31/10/2020 O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ. Παντελεήμων, συνοδευόμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο περιφερείας Niari και Bouenza Πρεσβ. π. Παύλο Diafouka και τον Διάκονο π. Στέφανο Anzembe πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Εξοχότατο κ. Baron Frederic Bouzock, νέο Κυβερνήτη της περιφερείας Niari με έδρα την πόλη του Dolisie. Κατά την συνάντηση ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη...
31 Οκτωβρίου, 2020 - 15:01
Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2020 - 14:45

Συνάντηση Μητρ. Γκαμπόν με τον Κυβερνήτη Niari

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητρ. Γκαμπόν με τον Κυβερνήτη Niari

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ. Παντελεήμων, συνοδευόμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο περιφερείας Niari και Bouenza Πρεσβ. π. Παύλο Diafouka και τον Διάκονο π. Στέφανο Anzembe πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Εξοχότατο κ. Baron Frederic Bouzock, νέο Κυβερνήτη της περιφερείας Niari με έδρα την πόλη του Dolisie.

Κατά την συνάντηση ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της τοπικής Εκκλησίας προς τον κ. Κυβερνήτη για την αμέριστη συμπαράσταση και αγαστή συνεργασία με τις κρατικές αρχές που αυτός εκπροσωπεί. Επίσης, του παρουσίασε επισήμως τον Αιδεσιμ. Πρεσβ. π. Παύλο Diafouka, ο οποίος είναι και ο Διευθυντής του προτύπου ορθοδόξου Ορφανοτροφείου «Άγιος Ευστάθιος» και ο ορθόδοξος Εφημέριος Dolisie.

Ο Εξοχ. κ. Κυβερνήτης ευχαρίστησε τον Σεβ. Μητροπολίτη για το επιτελούμενο κοινωνικό έργο και την δυναμική παρουσία της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην διοικητική περιφέρεια της οποίας έχει την ευθύνη, ως και στη χώρα, συμπληρώνοντας ότι οι κρατικές υπηρεσίες θα υποστηρίζουν πάντοτε τις προσπάθειες της Ιεράς Μητροπόλεως Μπραζαβίλ και Γκαμπόν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων