02/05/2021 02/05/2021 Με θρησκευτική μεγαλοπρέπεια και σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε η ακολουθία της Αναστάσεως στον περικαλλή ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο, που μετέφερε το χαρμόσυνο μήνυμα, το «Χριστός Ανέστη». Τον Μακαριώτατο πλαισίωναν ο Πατριαρχικός Επίτροπος Αλεξανδρείας Μητροπολίτης Ναυκράτιδος κ. Νάρκισσος και ο Επίσκοπος Βαβυλώνος κ. Θεόδωρος. Στη μεγάλη...
02 Μαΐου, 2021 - 19:01
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2021 - 19:26

To μήνυμα της Αναστάσεως από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας

Διαδώστε:
To μήνυμα της Αναστάσεως από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας

Με θρησκευτική μεγαλοπρέπεια και σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε η ακολουθία της Αναστάσεως στον περικαλλή ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο, που μετέφερε το χαρμόσυνο μήνυμα, το «Χριστός Ανέστη».

Τον Μακαριώτατο πλαισίωναν ο Πατριαρχικός Επίτροπος Αλεξανδρείας Μητροπολίτης Ναυκράτιδος κ. Νάρκισσος και ο Επίσκοπος Βαβυλώνος κ. Θεόδωρος.

Στη μεγάλη εορτή της χριστιανοσύνης στην Αλεξάνδρεια, την Ελλάδα εκπροσώπησε ο Γενικός Πρόξενος κ. Αθανάσιος Κοτσιώνης. Την Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας εκπροσώπησε ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΕΚΑ κ. Ανδρέας Βαφειάδης, παρουσία και του Κοινοτικού Επιτρόπου και πρώην Αντιπροέδρου κ. Νικόλα Κόπελου.

Παραβρέθηκε επίσης η Συντονίστρια Εκπαίδευσης Βορείου Αφρικής και Μέσης Ανατολής κα Σωτηρία Μπέτα.

πηγή: Ekalexandria.org

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων