02/03/2023 02/03/2023 Στην εθνική τραγωδία στα Τέμπη που έχει βυθίσει στο πένθος τη χώρα μας από χθες αναφέρεται σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρομος. Ο Θεοφιλέστατος προσεύχεται όπως ο Θεός να αναπαυει τις ψυχές των κεκοιμημένων και να γεμίζει μυστικώς με απαντήσεις τα άπειρα “γιατί” των ζωντανών. Αναλυτικά...
02 Μαρτίου, 2023 - 13:40
Τελευταία ενημέρωση: 02/03/2023 - 13:44

Τολιάρας Πρόδρομος: Για κάποια τρένα που σήμερα σφυρίζουν στον παράδεισο

Διαδώστε:
Τολιάρας Πρόδρομος: Για κάποια τρένα που σήμερα σφυρίζουν στον παράδεισο

Στην εθνική τραγωδία στα Τέμπη που έχει βυθίσει στο πένθος τη χώρα μας από χθες αναφέρεται σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρομος.

Ο Θεοφιλέστατος προσεύχεται όπως ο Θεός να αναπαυει τις ψυχές των κεκοιμημένων και να γεμίζει μυστικώς με απαντήσεις τα άπειρα “γιατί” των ζωντανών.

Αναλυτικά έγραψε:

Για κάποια τρένα που σήμερα σφυρίζουν στον παράδεισο.

Τώρα που το πένθος της Σαρακοστής πήρε σάρκα και οστά. Τώρα που η ζωή μοιάζει λίγη. Τώρα που μαύρα πανιά θα τυλίξουν σώματα απροετοίμαστα για αποχωρισμούς. Τώρα είναι το προσωπικό και συλλογικό μας στοίχημα, να βρούμε τη σπίθα της Αναστάσεως σ όλο αυτό. Ίσως αυτή τη φορά η σπίθα να μοιάζει με νερό, με το κοινό δάκρυ που κύλησε στο μάτια μας και μας έκανε ένα.

Ο Θεός να αναπαυει τις ψυχές των κεκοιμημένων και να γεμίζει μυστικώς με απαντήσεις τα άπειρα “γιατί” των ζωντανών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων