08/04/2022 08/04/2022 Σε επίσημη επίσκεψή του στην επικράτεια της Dibelenge στη λίμνη Munkamba ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κανάγκας κ. Χαρίτων έθεσε τον θεμέλιο λίθο για την ανέγερση του Ιερού Ναού Αγίου Βλασίου και Αγίας Αναστασίας καθώς και του σχολείου Lumière des Nations. Επιμέλεια-Μετάφραση: Ευγενία Δίτσα Ακολούθως, τέλεσε το μυστήριο του βαπτίσματος, βαφτίζοντας 62 πιστούς, 62 νέους στρατιώτες, που...
08 Απριλίου, 2022 - 13:58
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2022 - 13:59

Βαφτίσεις 62 μικρών και μεγάλων στη Μητρόπολη Κανάγκας και θεμέλιος λίθος σε νέα εκκλησία

Διαδώστε:
Βαφτίσεις 62 μικρών και μεγάλων στη Μητρόπολη Κανάγκας και θεμέλιος λίθος σε νέα εκκλησία

Σε επίσημη επίσκεψή του στην επικράτεια της Dibelenge στη λίμνη Munkamba ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κανάγκας κ. Χαρίτων έθεσε τον θεμέλιο λίθο για την ανέγερση του Ιερού Ναού Αγίου Βλασίου και Αγίας Αναστασίας καθώς και του σχολείου Lumière des Nations.

Επιμέλεια-Μετάφραση: Ευγενία Δίτσα

Ακολούθως, τέλεσε το μυστήριο του βαπτίσματος, βαφτίζοντας 62 πιστούς, 62 νέους στρατιώτες, που εντάχθηκαν στον «στρατό» του Χριστού.

Ο Σεβασμιώτατος συνοδευόταν από τον Αιδεσιμότατο Πατέρα Αρχιμανδρίτη Athanase Kayembe, βοηθό Επίσκοπο της Ιεράς Μητροπόλεως Γουινέας και συνοδεία κληρικών του.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων