08/10/2018 08/10/2018   Νέος Μητροπολίτης Μπουένος Άιρες εξελέγη ο Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Ελ-Χούρι, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση που έλαβε η Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου Αντιοχείας. Ο νέος Μητροπολίτης κατάγεται από το Ταρτούς της Συρίας, έχει  σπουδάσει αρχιτεκτονική και Θεολογία στην Θεολογική Σχολή «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» του Πανεπιστημίου του Μπαλαμάντ. Έλαβε διδακτορικό στην Θεολογία από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο...
08 Οκτωβρίου, 2018 - 10:58
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2018 - 11:03

O Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Ελ-Χούρι νέος Μητροπολίτης Αργεντινής

Διαδώστε:
O Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Ελ-Χούρι νέος Μητροπολίτης Αργεντινής

 

Νέος Μητροπολίτης Μπουένος Άιρες εξελέγη ο Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Ελ-Χούρι, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση που έλαβε η Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου Αντιοχείας.

Ο νέος Μητροπολίτης κατάγεται από το Ταρτούς της Συρίας, έχει  σπουδάσει αρχιτεκτονική και Θεολογία στην Θεολογική Σχολή «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» του Πανεπιστημίου του Μπαλαμάντ. Έλαβε διδακτορικό στην Θεολογία από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Υπηρέτησε ως κληρικός στην Μητροπολη Αρκαδίας και τα τελευταία χρόνια ήταν Διευθυντής του Οικοτροφείου της Θεολογικής Σχολής του Μπαλαμάντ και Καθηγητής στην Σχολή.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων