29/01/2022 06/05/2022 Την Ειδική Συντονίστρια των Ηνωμένων Εθνών για τον Λίβανο, Γιοάνα Bρονέτσκα, δέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βηρυττού κ. Ηλίας την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε το ζήτημα της τρέχουσας κατάστασης στον Λίβανο και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι δοκιμαζόμενοι πολίτες λόγω της οικονομικής κατάρρευσης της χώρας. Παράλληλα, συζητήθηκε η αναγκαιότητα της διεξαγωγής...
29 Ιανουαρίου, 2022 - 10:25
Τελευταία ενημέρωση: 06/05/2022 - 9:23

Έντονο ενδιαφέρον του ΟΗΕ για την κρίση στον Λίβανο

Διαδώστε:
Έντονο ενδιαφέρον του ΟΗΕ για την κρίση στον Λίβανο

Την Ειδική Συντονίστρια των Ηνωμένων Εθνών για τον Λίβανο, Γιοάνα Bρονέτσκα, δέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βηρυττού κ. Ηλίας την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε το ζήτημα της τρέχουσας κατάστασης στον Λίβανο και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι δοκιμαζόμενοι πολίτες λόγω της οικονομικής κατάρρευσης της χώρας. Παράλληλα, συζητήθηκε η αναγκαιότητα της διεξαγωγής βουλευτικών εκλογών, ώστε ο λαός να εκφράσει τη γνώμη του και να ασκήσει το δικαίωμα του να επιλέξει τους εκπροσώπους του.

Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η δεύτερη συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές τους τελευταίους πέντε μήνες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων