13/04/2023 19/04/2023 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης Ι’ αναχωρεί σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου 2023, για τις περιοχές στην Τουρκία που επλήγησαν από τους φονικούς σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου με σκοπό να δώσει ελπίδα στον δοκιμαζόμενο λαό κοντά στον οποίο θα βρεθεί για τον Επιτάφιο θρήνο και την Ανάσταση του Κυρίου. Το πρόγραμμα του ταξιδιού του...
13 Απριλίου, 2023 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 19/04/2023 - 23:47

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας κοντά στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας το Πάσχα

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Αντιοχείας κοντά στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας το Πάσχα

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης Ι’ αναχωρεί σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου 2023, για τις περιοχές στην Τουρκία που επλήγησαν από τους φονικούς σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου με σκοπό να δώσει ελπίδα στον δοκιμαζόμενο λαό κοντά στον οποίο θα βρεθεί για τον Επιτάφιο θρήνο και την Ανάσταση του Κυρίου.

Το πρόγραμμα του ταξιδιού του Μακαριωτάτου θα ολοκληρωθεί στις 20 Απριλίου 2023 και περιλαμβάνει επισκέψεις σε ενορίες στην Αντιόχεια, στην Αλεξανδρέττα και στη Μερσίνη.

Δείτε το σχετικό βιντεοσκοπημένο μήνυμα του Πατριάρχη Αντιοχείας

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ιεραπόλεως κ. Αρσένιος μίλησε στην ΕΡΤ για τις λεπτομέρειες του ταξιδιού του Πατριάρχη Αντιοχείας και το μήνυμα που θέλει να δώσει στον κόσμο με αυτή την κίνηση.

«Εκεί πάνω στην καταστροφή που υπάρχει, εκεί θα κάνουμε την Ανάσταση για να στείλουμε μήνυμα σε όλο τον κόσμο ότι θα αναστηθεί η Αντιόχεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θεοφιλέστατος.

(Κεντρική φωτογραφία αρχείου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων