02/05/2023 02/05/2023 Ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης υποδέχθηκε σήμερα τη Διευθύντρια του Γραφείου της Ειδικής Αποστολής των Ηνωμένων Εθνών για τη Συρία στη Δαμασκό, κ. Mona Rishmawi, στην Πατριαρχική έδρα στη Δαμασκό. Η κ. Mona Rishmawi, που κατάγεται από την Ιορδανία, ανέλαβε τα καθήκοντά της στις 6 Σεπτεμβρίου 2022. Σημειώνεται ότι ο πόλεμος στη Συρία διανύει φέτος...
02 Μαΐου, 2023 - 14:27
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2023 - 14:14

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας υποδέχθηκε τη Διευθύντρια του Γραφείου του ΟΗΕ στη Δαμασκό

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Αντιοχείας υποδέχθηκε τη Διευθύντρια του Γραφείου του ΟΗΕ στη Δαμασκό

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης υποδέχθηκε σήμερα τη Διευθύντρια του Γραφείου της Ειδικής Αποστολής των Ηνωμένων Εθνών για τη Συρία στη Δαμασκό, κ. Mona Rishmawi, στην Πατριαρχική έδρα στη Δαμασκό.

Η κ. Mona Rishmawi, που κατάγεται από την Ιορδανία, ανέλαβε τα καθήκοντά της στις 6 Σεπτεμβρίου 2022. Σημειώνεται ότι ο πόλεμος στη Συρία διανύει φέτος το 13ο έτος του.

Χθες ο Μακαριώτατος υποδέχθηκε τους υπουργούς Μέσων Ενημέρωσης κ. Peter Al-Halbar και Εσωτερικών της Συρίας κ. Mohamed Khaled Al-Rahmoun (Μοχάμεντ Χάλεντ Ραχμών).

Διαβάστε ακόμη: Ο Πατριάρχης Αντιοχείας υποδέχθηκε υπουργούς της Συρίας στη Δαμασκό

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων