01/05/2023 01/05/2023 Ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης υποδέχθηκε τους υπουργούς Μέσων Ενημέρωσης κ. Peter Al-Halbar και Εσωτερικών της Συρίας κ. Mohamed Khaled Al-Rahmoun (Μοχάμεντ Χάλεντ  Ραχμών), στην Πατριαρχική έδρα στη Δαμασκό. Ακολούθησε συζήτηση σε θερμό κλίμα. Οι υπουργοί ευχήθηκαν στον Προκαθήμενο της Ορθοδόξου Εκκλησίας για την Ανάσταση του Κυρίου. Από τη μεριά του ο Μακαριώτατος ευχήθηκε για...
01 Μαΐου, 2023 - 20:33
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2023 - 20:26

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας υποδέχθηκε υπουργούς της Συρίας στη Δαμασκό

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Αντιοχείας υποδέχθηκε υπουργούς της Συρίας στη Δαμασκό

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης υποδέχθηκε τους υπουργούς Μέσων Ενημέρωσης κ. Peter Al-Halbar και Εσωτερικών της Συρίας κ. Mohamed Khaled Al-Rahmoun (Μοχάμεντ Χάλεντ  Ραχμών), στην Πατριαρχική έδρα στη Δαμασκό.

Ακολούθησε συζήτηση σε θερμό κλίμα. Οι υπουργοί ευχήθηκαν στον Προκαθήμενο της Ορθοδόξου Εκκλησίας για την Ανάσταση του Κυρίου.

Από τη μεριά του ο Μακαριώτατος ευχήθηκε για το Εΐντ αλ-φιτρ, μία μουσουλμανική εορτή που γίνεται μετά το τέλος του μήνα Ραμαντάν, του ισλαμικού μήνα της νηστείας.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα με τον υπουργό Μέσων Ενημέρωσης της Συρίας

Φωτογραφικά στιγμιότυπα με τον υπουργό Εσωτερικών της Συρίας

 

Διαβάστε ακόμη: Ο Πατριάρχης Αντιοχείας υποδέχθηκε τον υπουργό Παιδείας της Συρίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων