25/09/2023 25/09/2023 Με την τέλεση Θείας Λειτουργίας από τον Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη στο Καθολικό της Μονής του Αγίου Γεωργίου ξεκίνησε η τέταρτη ημέρα του Φόρουμ Νεολαίας στη Συρία.  Ο Μακαριώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στη σημασία για την οποία λαμβάνουν χώρα τέτοιου είδους συγκεντρώσεις, αλλά και για την πνευματική ωφέλεια. Το δεύτερο στάδιο της 4ης ημέρα...
25 Σεπτεμβρίου, 2023 - 14:55
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2023 - 14:27

Ο Πατριάρχης Ιωάννης στις δραστηριότητες της 4ης ημέρας του Φόρουμ Νεολαίας Συρίας

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Ιωάννης στις δραστηριότητες της 4ης ημέρας του Φόρουμ Νεολαίας Συρίας

Με την τέλεση Θείας Λειτουργίας από τον Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη στο Καθολικό της Μονής του Αγίου Γεωργίου ξεκίνησε η τέταρτη ημέρα του Φόρουμ Νεολαίας στη Συρία. 

Ο Μακαριώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στη σημασία για την οποία λαμβάνουν χώρα τέτοιου είδους συγκεντρώσεις, αλλά και για την πνευματική ωφέλεια.

Το δεύτερο στάδιο της 4ης ημέρα περιελάβανε δραστηριότητες παιδαγωγικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα ενώ στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων πραγματοποιήθηκε συνάντηση των συμμετεχόντων με τον Μακαριώτατο κ.κ. Ιωάννη στον οποίο κατέθεσαν ερωτήματα και προβληματισμούς σχετικά με τους νέους και τη σχέση τους με την εκκλησία και την κοινωνία γενικότερα.

Στη συνέχεια υλοποιήθηκαν τα υπόλοιπα προγράμματα στο πλαίσιο του φόρουμ με τα οποία ολοκληρώθηκε η τέταρτη ημέρα.

Δείτε επίσης: 

Χριστιανικό Φόρουμ Νεολαίας στη Συρία

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων