18/03/2020 18/03/2020 “Οικογένεια, η χαρά της ζωής”. Υπό τον τίτλο αυτό, το Πατριαρχείο Αντιοχείας ξεκινά μια πρωτοβουλία ώστε να στηρίξει τους ανθρώπους που πρέπει να παραμείνουν στα σπίτια τους, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης που λαμβάνονται για τον πανδημία του κορωνοϊού. “Ο μπαμπάς Γιώργος συγκέντρωσε την οικογένειά του και είπε: Υπάρχει μια επιδημία που ονομάζεται Corona, η...
18 Μαρτίου, 2020 - 8:42
Τελευταία ενημέρωση: 18/03/2020 - 8:21

“Οικογένεια, η χαρά της ζωής”- Η απάντηση στην πανδημία

Διαδώστε:
“Οικογένεια, η χαρά της ζωής”- Η απάντηση στην πανδημία

“Οικογένεια, η χαρά της ζωής”. Υπό τον τίτλο αυτό, το Πατριαρχείο Αντιοχείας ξεκινά μια πρωτοβουλία ώστε να στηρίξει τους ανθρώπους που πρέπει να παραμείνουν στα σπίτια τους, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης που λαμβάνονται για τον πανδημία του κορωνοϊού.
“Ο μπαμπάς Γιώργος συγκέντρωσε την οικογένειά του και είπε: Υπάρχει μια επιδημία που ονομάζεται Corona, η οποία είναι μεταδοτικός ιός. Το κράτος και η Εκκλησία έχουν λάβει μέτρα προς όφελός μας. Θα είμαστε μαζί στο σπίτι όλη αυτή την περίοδο, κάνοντας το καλύτερο της εποχής μας να επωφεληθούν και να μοιραστούν τα χρήσιμα πράγματα μαζί ως οικογένεια έτσι ώστε να μην πέσουμε σε αδράνεια” αναφέρεται σε ανάρτηση του Πατριαρχείου στο Facebook.

Στο πλαίσιο αυτό το Πατριαρχείο θα αναρτήσει μια σειρά από βίντεο που βοηθούν την οικογένεια στην πορεία της ζωής της,” η οποία είναι αδιαχώριστη από τη χριστιανική της πίστη, ειδικά αυτές τις μέρες”.
“Κείμενα με σχέδια για την οικογένεια και το άτομο, για την αγάπη και την επικοινωνία μεταξύ των μελών της οικογένειας, για το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας. Κατευθυντήριες γραμμές για την τήρηση των κανόνων υγιεινής, αποφυγή πανικού, ορθή χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, συναγωνισμός και διασκέδαση, σωματική άσκηση στο σπίτι, ανταλλαγή οικιακών εργασιών και γευμάτων, ανάγνωση πολιτιστικών και χρήσιμων βιβλίων, καθώς και της Βίβλου, άγιοι και πνευματικά βιβλία, προσευχόμενοι στο σπίτι και τόσα άλλα πράγματα” τονίζεται χαρακτηριστικά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων