02/07/2020 02/07/2020 Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ του στρατού του Λιβάνου και του Πανεπιστημίου του Μπαλαμάντ υπεγράφη χθες 1η Ιουλίου. Στη συμφωνία περιλαμβάνεται κι ένα πρωτόκολλο ακαδημαϊκής συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Πρόεδρος του εκπαιδευτικού ιδρύματος κ. Elias Warrak επεσήμανε ότι αυτή η συμφωνία αντανακλά τη γόνιμη σχέση μεταξύ του Πανεπιστημίου του Μπαλαμάντ και του Στρατού, προβάλλοντας τον...
02 Ιουλίου, 2020 - 8:42
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2020 - 8:52

Σχολή Μπαλαμάντ: Συμφωνία με τον στρατό του Λιβάνου

Διαδώστε:
Σχολή Μπαλαμάντ: Συμφωνία με τον στρατό του Λιβάνου

Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ του στρατού του Λιβάνου και του Πανεπιστημίου του Μπαλαμάντ υπεγράφη χθες 1η Ιουλίου. Στη συμφωνία περιλαμβάνεται κι ένα πρωτόκολλο ακαδημαϊκής συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Πρόεδρος του εκπαιδευτικού ιδρύματος κ. Elias Warrak επεσήμανε ότι αυτή η συμφωνία αντανακλά τη γόνιμη σχέση μεταξύ του Πανεπιστημίου του Μπαλαμάντ και του Στρατού, προβάλλοντας τον κοινό στόχο να υπηρετήσουν τη χώρα.


Από την πλευρά του, ο Στρατηγός Αούν εξέφρασε τις ειλικρινείς ευχαριστίες και την εκτίμησή του προς το Πανεπιστήμιο για την πρωτοβουλία του, θεωρώντας ότι η πανεπιστημιακή εκπαίδευση αποτελεί βασικό στοιχείο διάκρισης και ανάπτυξης στρατιωτικών και αξιωματικών σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Το Πανεπιστήμιο του Μπαλαμάντ ιδρύθηκε ως ανεξάρτητο μη κερδοσκοπικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης το 1988 από τον μακαριστό Πατριάρχη Αντιοχείας Ιγνάτιο.
Εμπνευσμένο από την παράδοση της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Αντιοχείας Εκκλησίας το πανεπιστήμιο καλωσορίζει όλους τους φοιτητές και δεν κάνει διακρίσεις λόγω θρησκείας, φυλής, φύλου ή εθνικότητας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων