10/10/2022 10/10/2022 Τις προσευχές των πιστών για την ευόδωση των εργασιών της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Αντιοχείας οι οποίες ξεκινούν την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, ζήτησε ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης.  Ο Μακαριώτατος προέστη χθες της Θείας Λειτουργίας η οποία τελέστηκε στο Καθολικό της Μονή Μπαλαμάντ κατά την οποία έψαλλαν φοιτητές της Θεολογικής Σχολής του Μπαλαμάντ.  Στη Θεία...
10 Οκτωβρίου, 2022 - 10:47
Τελευταία ενημέρωση: 10/10/2022 - 11:40

Τις προσευχές των πιστών για τις εργασίες της Ιεράς Συνόδου ζήτησε ο Πατριάρχης Αντιοχείας

Διαδώστε:
Τις προσευχές των πιστών για τις εργασίες της Ιεράς Συνόδου ζήτησε ο Πατριάρχης Αντιοχείας

Τις προσευχές των πιστών για την ευόδωση των εργασιών της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Αντιοχείας οι οποίες ξεκινούν την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, ζήτησε ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης. 

Ο Μακαριώτατος προέστη χθες της Θείας Λειτουργίας η οποία τελέστηκε στο Καθολικό της Μονή Μπαλαμάντ κατά την οποία έψαλλαν φοιτητές της Θεολογικής Σχολής του Μπαλαμάντ. 

Στη Θεία Λειτουργία μετείχαν οι Καθηγητές της Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ κ.κ. Χρήστος Αραμπατζής και Συμεών Πασχαλίδης οι οποίοι βρίσκονται στο Μπαλαμάντ στο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ των δύο Θεολογικών Σχολών. 

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Μακαριώτατος κ.κ. Ιωάννης αφού ευλόγησε τους πιστούς ζήτησε τις προσευχές τους για τις εργασίες της Ιερά Συνόδου που ξεκινούν την Τετάρτη στους χώρους της έδρας του Πατριαρχείου στον Λίβανο.

Διαβάστε επίσης:

Στη σκιά των εξελίξεων στις ΗΠΑ συνεδριάζει η Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου Αντιοχείας

Η Θεολογική Σχολή ενώνει Μπαλαμάντ και Θεσσαλονίκη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων