07/02/2021 07/02/2021 Συνάντηση με τους Βοηθούς Επισκόπους και τους κληρικούς της Δαμασκού είχε χθες ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με ομιλία του ο Αρχιμανδρίτης π. Ιωάννης Αλ Τάλι ανέπτυξε το θέμα για το ρόλο του ιερέα στην ποιμαντική και την στήριξη της οικογένειας στη σύγχρονη εποχή. Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση με...
07 Φεβρουαρίου, 2021 - 10:31
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2021 - 11:25

Το Πατριαρχείο Αντιοχείας δίνει έμφαση στην οικογένεια

Διαδώστε:
Το Πατριαρχείο Αντιοχείας δίνει έμφαση στην οικογένεια

Συνάντηση με τους Βοηθούς Επισκόπους και τους κληρικούς της Δαμασκού είχε χθες ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με ομιλία του ο Αρχιμανδρίτης π. Ιωάννης Αλ Τάλι ανέπτυξε το θέμα για το ρόλο του ιερέα στην ποιμαντική και την στήριξη της οικογένειας στη σύγχρονη εποχή.

Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση με επίκεντρο το συγκεκριμένο ζήτημα το οποίο όπως αναφέρει το Πατριαρχείο είχε απασχολήσει και την πρόσφατη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Αντιοχείας.

Η Δαμασκός είναι μια περιοχή η οποία επλήγη βαθύτατα από τις πολεμικές συγκρούσεις στη Συρία τα προηγούμενα χρόνια με αποτέλεσμα μεγάλο μέρος του πληθυσμού να μεταναστεύσει και πολλές οικογένειες να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης. Η Εκκλησία με δράσεις της βρίσκεται στο πλευρό αυτών οικογενειών προσπαθώντας να απαλύνει τον πόνο των δοκιμαζόμενων ανθρώπων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων