29/03/2020 30/03/2020 “Ένας φόρος τιμής στους ήρωες και σε όλους εκείνους που προσφέρουν χέρι βοηθείας άμεσα ή έμμεσα” είναι ο τίτλος που συνοδεύει το βίντεο που ανήρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το Πατριαρχείο Αντιοχείας, προς τιμήν των γιατρών, νοσηλευτών και όλων των εργαζομένων στον τομέα της υγείας που δίνουν καθημερινή μάχη ενάντια στην πανδημία του κορωνοϊού. Επιμέλεια:...
29 Μαρτίου, 2020 - 20:40
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2020 - 2:05

Το Πατριαρχείο Αντιοχείας για τους “ήρωες” της Υγείας

Διαδώστε:
Το Πατριαρχείο Αντιοχείας για τους “ήρωες” της Υγείας

“Ένας φόρος τιμής στους ήρωες και σε όλους εκείνους που προσφέρουν χέρι βοηθείας άμεσα ή έμμεσα” είναι ο τίτλος που συνοδεύει το βίντεο που ανήρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το Πατριαρχείο Αντιοχείας, προς τιμήν των γιατρών, νοσηλευτών και όλων των εργαζομένων στον τομέα της υγείας που δίνουν καθημερινή μάχη ενάντια στην πανδημία του κορωνοϊού.

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

Επιπλέον, στην ανάρτηση τίθενται μια σειρά από ερωτήματα (όπως π.χ.: Γνωρίζετε ότι ρισκάρουν την ζωή τους για να βοηθήσουν έναν ασθενή; Γνωρίζετε ότι πρόκειται για νέους και νέες που απορρίπτουν την δειλία;) με σκοπό την ανάδειξη των θυσιών και των προσπαθειών που καταβάλλουν οι επαγγελματίες υγείας την ώρα του καθήκοντος.

Παράλληλα, το Πατριαρχείο Αντιοχείας, μεταξύ άλλων, προτρέπει τους πιστούς να προσεύχονται κατ’ οίκον και να μην λησμονούν να κάνουν το σπίτι τους εκκλησία, τονίζοντας έτσι ταυτόχρονα την ανάγκη να μείνουμε σπίτι ως μέτρο προστασίας από την πανδημία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων