16/09/2020 16/09/2020 Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά τελέστηκε χθες, 15 Σεπτεμβρίου, στο τμήμα Παιδείας της Περιφερειακής Διεύθυνσης της Σόφιας στη Βουλγαρία. Τον αγιασμό τέλεσε ο βοηθός Επίσκοπος του Πατριάρχη Βουλγαρίας κ. Νεόφυτου, κ. Πολύκαρπος του Βελογκραντσίκ.  Στην τελετή ήταν παρούσα η κα Ροσίνα Ιβάνοφ, επικεφαλής της διεύθυνσης παιδείας της περιφέρειας Σόφιας, καθώς και όλο το προσωπικό του...
16 Σεπτεμβρίου, 2020 - 16:31
Τελευταία ενημέρωση: 16/09/2020 - 16:08

Αγιασμός στην Περιφερειακή Διεύθυνση Παιδείας της Σόφιας

Διαδώστε:
Αγιασμός στην Περιφερειακή Διεύθυνση Παιδείας της Σόφιας

Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά τελέστηκε χθες, 15 Σεπτεμβρίου, στο τμήμα Παιδείας της Περιφερειακής Διεύθυνσης της Σόφιας στη Βουλγαρία. Τον αγιασμό τέλεσε ο βοηθός Επίσκοπος του Πατριάρχη Βουλγαρίας κ. Νεόφυτου, κ. Πολύκαρπος του Βελογκραντσίκ. 

Στην τελετή ήταν παρούσα η κα Ροσίνα Ιβάνοφ, επικεφαλής της διεύθυνσης παιδείας της περιφέρειας Σόφιας, καθώς και όλο το προσωπικό του εκπαιδευτικού οργανισμού.

Ο κ. Πολύκαρπος ευχήθηκε στους παρόντες εκ μέρους του Μακαριωτάτου Πατριάρχη πάσης Βουλγαρίας κ. Νεοφύτου με τη νέα σχολική χρονιά και ευχήθηκε να είναι επιτυχής και καρποφόρα. «Η ευλογία του Θεού να είναι μαζί σας και να υλοποιήσει όλες τις καλές προθέσεις που έχετε για το ίδρυμα, για τα σχολεία, για τους καθηγητές, τους διευθυντές και τους μαθητές. Ο Θεός να σας δώσει πολύ σύντομα μια χρονιά γεμάτη χαρά και ικανοποίηση από την επιτυχημένη εργασία».

ΓΙΑ ΠΛΟΎΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΌ ΥΛΙΚΌ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΏ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων