27/02/2021 28/02/2021 Αρχιερατικό μνημόσυνο τελέστηκε σήμερα στο Μοναστήρι του Μπάτσκοβο για τον έναν χρόνο που πέρασε από την εκδημία του Ιερομονάχου Μιχαήλ, που υπήρξε μακρόβιο μέλος της εκεί μοναστικής αδελφότητας. Το μνημόσυνο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρούσσε κ. Ναούμ, συμπαραστατούμενος από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Βελίκης κ. Σιώνιο, που είναι και ηγούμενος της Ιεράς Μονής του Μπάτσκοβο, και...
27 Φεβρουαρίου, 2021 - 21:58
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2021 - 0:11

Αρχιερατικό μνημόσυνο στο Μοναστήρι του Μπάτσκοβο 

Διαδώστε:
Αρχιερατικό μνημόσυνο στο Μοναστήρι του Μπάτσκοβο 

Αρχιερατικό μνημόσυνο τελέστηκε σήμερα στο Μοναστήρι του Μπάτσκοβο για τον έναν χρόνο που πέρασε από την εκδημία του Ιερομονάχου Μιχαήλ, που υπήρξε μακρόβιο μέλος της εκεί μοναστικής αδελφότητας. Το μνημόσυνο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρούσσε κ. Ναούμ, συμπαραστατούμενος από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Βελίκης κ. Σιώνιο, που είναι και ηγούμενος της Ιεράς Μονής του Μπάτσκοβο, και τους άλλους αδελφούς.

Ο αείμνηστος μοναχός Μιχαήλ εξεδήμησε εις Κύριον στις 29.02.2020. Ο Σεβασμιώτατος μετά το μνημόσυνο αναφέρθηκε με αγαθά λόγια στον κεκοιμημένο κι έπειτα μετέβη στον τάφο του, όπου τέλεσε τρισάγιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων