15/11/2019 15/11/2019 Για δεύτερη διαδοχική χρονικά πραγματοποιείται στην πόλη Γιαμπόλ της Βουλγαρία η Εβδομάδα Ορθόδοξης Χριστιανικής Νεολαίας. Η πρωτοβουλία αυτή που αρχίζει την ερχόμενη Τρίτη έχει την ευλογία του Μητροπολίτη Σλίβεν κ. Ιωαννίκιου  και υλοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο του Γιαμπόλ. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν ομιλίες, διαλέξεις αλλά και ανοικτές συζητήσεις για θέματα που αφορούν στους νέους...
15 Νοεμβρίου, 2019 - 8:44
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2019 - 8:06

Εβδομάδα Χριστιανικής Νεολαίας στη Βουλγαρία

Διαδώστε:
Εβδομάδα Χριστιανικής Νεολαίας στη Βουλγαρία

Για δεύτερη διαδοχική χρονικά πραγματοποιείται στην πόλη Γιαμπόλ της Βουλγαρία η Εβδομάδα Ορθόδοξης Χριστιανικής Νεολαίας.

Η πρωτοβουλία αυτή που αρχίζει την ερχόμενη Τρίτη έχει την ευλογία του Μητροπολίτη Σλίβεν κ. Ιωαννίκιου  και υλοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο του Γιαμπόλ.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν ομιλίες, διαλέξεις αλλά και ανοικτές συζητήσεις για θέματα που αφορούν στους νέους και τη χριστιανική ζωή

Θα αναλυθούν από χριστιανικής σκοπιάς η αξία της οικογένειας στην δομή της κοινωνίας, η αγνότητα εντός και εκτός γάμου, η αξία της προσευχής, αλλά και οι προκλήσεις που έχει σήμερα ένας νέος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων